I hjertet av Meieribygget finner du kontorfelleskapet Tanken. Det gamle tankrommet hvor det i sin tid ble produsert oster og annet godt, er nå pusset opp til å bli et moderne kontorfelleskap med en sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Bergen, i umiddelbar nærhet til Ål stasjon. Vi tilbyr vi en kostnadseffektiv og sosial måte å ha kontor.

Tanken kan være hensiktsmessig både for miljø og lommebok. Vi tilbyr et felleskap på tvers av bedrifter hvor en deler felles areal som kjøkken og møterom. Vi har kontorplasser i åpent felleskap og klassiske cellekontor.

 

..og selvfølgelig har vi et lekerom med egen skaterampe.

Hva er inkludert i leien?

Meieribygget sitt kontorfelleskap baserer seg på forutsigbarhet, enkelhet og fleksibilitet. Vi forsøker å gjøre det enkelt for deg som leietaker å drive din bedrift og på det viset ha en ting mindre å tenke på. 

I leien har vi derfor inkludert følgende:

 • Møblement

 • Privat skap

 • Internett

 • Kjøkken

 • Kaffe

 • Printer

 • Parkering

 • Tilgang til møterom

 • Tilgang til fellesområder

 • Dusj / Wc

 • Renhold

 • Vaktmester og servicemedarbeider

Hvordan fungere det i praksis?

I vårt kontorfellesskap sitter flere firmaer sammen. Dette gjør at også firmaer med få ansatte får et arbeidsmiljø rundt seg.

Hensikten med et kontorfellesskap er å gjøre det enkelt og fleksibelt for leietaker. Derfor er alt det praktiske ordnet fra Meieribygget sin side. Leietakers ansvar er kun å betale leien til avtalt tid. Det meste er inkludert i prisen som du kan se i listen ovenfor.

Vi er opptatt av å skape et godt miljø internt og eksternt mellom bedriftene som har kontorplass hos oss. Som leietaker hos oss får dere en relasjon til forskjellige bedrifter på tvers av bransjer. En kan spise lunsj sammen, samt bruke nærområdet rundt nærområdet til å skape gode relasjoner og ha sosiale aktiviteter sammen.

Hvordan er beliggenheten, fasilitetene og prisene?

Det er i hovedsak tre faktorer som påvirker leietakers valg av lokaler: Beliggenhet, fasiliteter og pris.

Meieribygget ligger sentralt til i sentrum av Ål. Vi har rikelig med parkeringsplasser når du skal på jobb, og toget stopper så og si utenfor døra. Med skispor og sykkelstier som nære naboer har du mangfoldige turmuligheter som kan utnyttes etter en dag på jobb. 

Fasilitetene er viktig for våre leietakere. Kjøkken, møblement, fiber, vaktmester mm. hjelper deg med å gjøre hverdagen enklere. Meieribygget har konkurransedyktige priser og vi gir våre leietakere en totalpakke som vi er stolte av.

Priser (eks. mva.)

Fast pult i Tanken

2000.- kr/mnd

Fast kontorpult for din bedrift + tilgang til fasilitetene

 

Fleksibel pult (+) i Tanken

1000.- kr/mnd

Fleksibel kontorplass for din bedrift inntil åtte dager i måneden

 

Fleksibel pult - i Tanken

600.- kr/mnd
Fleksibel kontorplass for din bedrift inntil fire
 dager i måneden

Fast kontor

2500 - 3500.- kr/mnd

Lukket kontor med tilgang til fasilitetene i Tanken

Drop in / Møterom

Ta kontakt for drop in plass eller for å booke møterom 

Lurer du på hvor Tanken er?

Disse bedriftene er i Tanken

Vil du sjekke det ut?

Følelser og førsteinntrykkene du oppnår via bilder er vanskelig å beskrive. Besøk oss i dag og se på hva vi tilbyr. Kom på visning og se hvilke lokaler som passer deg

Du kan bruke kontaktskjemaet eller sende en e-post til post@meieribygget.no, eller ringe Magnus Tveito på 993 79 999

Nye Tanken - under oppussing
Event
Event
Kontorplasser
Kjøkken
Lounge
Lekerom